گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده کرد. در ادامه با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد. 

تخم گشنیز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، گشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده نمود. در این بخش از نمناک با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.

به دلایل فواید فوق العاده پودر گشنیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما آیا می دانید سرآشپزها در چه غذاهایی از پودر گشنیز استفاده می کنند؟ از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهای زیر استفاده کرد:

انواع آش
انواع سوپ
انواع کتلت و کوکو

از پودر گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

از پودر تخم گشنیز در غذاهای مختلف زیر استفاده کنید:

آش و دوغ
در تهیه ترشیجات مانند ترشی مخلوط و ترشی لیته
انواع پلومانند لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو و …..
انواع کتلت، شامی، کباب تابه ای
انواع خورشت
فلافل
طعم دار کردن ماهی
طعم دادن میگو

برای تهیه پودر گشنیز در خانه گشنیز تازه را تهیه نمایید و برگ های گشنیز را بشویید و بر روی پارچه تمیزی پهن کرده و در آفتاب قرار دهید تا خشک شود. سپس آنها را آسیاب کنید.

برای تهیه پودر تخم گشنیز، تخم گشنیز را خریداری کرده و بشویید، سپس اجازه دهید که پودر گشنیز خشک شده و سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته و پودر کنید.

پودر گشنیز برای چه غذاهایی خوبه ؟ | روش تهیه پودر گشنیز در خانه + فواید پودر گشنیز

فواید پودر گشنیز

گشنیز سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B۶، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است و دارای فواید زیر است:

افزایش دهنده شیر مادران شیرده
تصفیه و پاک کننده خون
نیرو بخش قلب
نشاط آور و افزایش دهنده شادی
از بین برنده بوی بد دهان
تسکین دهنده درد دندان
درمان سینوزیت
کاهش دهنده علائم کهیر
رفع کننده یبوست
افزایش دهنده سلامت قلب
ضد التهاب
تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر
کاهش دهنده استرس و اضطراب
ضد میکروب
مقابله کننده با باکتری های مسئول عفونت های دستگاه ادراری
میکروب کش و مفید برای درمان بیماری های گوارشی

شرایط نگهداری و مصرف پودر تخم گشنیز

پودر تخم گشنیز را دور از رطوبت و محیط های مرطوب نگهداری کنید زیرا رطوبت باعث ایجاد چسبندگی و گوله گوله شدن در ادویه جات می شود.

برای حفظ کیفیت پودر تخم گشنیز آن را دمای پایین تر از ۲۵ درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

کد خبر 910771

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha